Bevar dine flotte overflader med vores vandbaserede imprægnering.

Har du fået udført en flise eller facaderens, anbefaler vi, som oftest imprægnering af disse, da dette bidrager til reducerede vedligeholdelses omkostninger. På nogle facader vil det dog ikke, kunne svare sig at imprægnere pga. materialets beskaffenhed.

Vi imprægnere også nye fliser, såfremt de er lagt indenfor 12 måneder, vil det normalt IKKE være nødvendig med en fliserens, her kan en billigere forudgående desinficering klare opgaven, så fliserne er klar til imprægnering.

Da vores imprægnering er et vandbaseret hydrofoberingsmiddel, som trænger op til 18mm. ind i materialet og giver en vandafvisende overflade, er den særdeles velegnet til facader og belægninger af mineralsk oprindelse, så som mursten, kalksandsten, beton, sandsten, granit og mineralsk puds. Vi benytter udelukkende en diffusionsåben imprægnering og det gør, at vanddamp inde fra strukturen stadig kan passere ud igennem.

Imprægneringen mindsker saltudtrækning til overfladen, danner ikke film og reducerer frostskader. Samtidig hæmmes væksten af alger og grønne belægninger, som gør at du i mange tilfælde kan slippe med let vedligehold fremover.

Kontakt os og hør mere om mulighederne for netop din situation.

Send os en besked

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Theme Image

Fordele

  Energibesparende
 Reducerer frostskader
  Farver ikke overfladen
  Trænger op til 18mm. ind
  Åndbar og naturligt udseende
  Holder vand ude og varme inde
  Hæmmer væksten af alger og grønne belægninger