Få bugt med algerne

Alger kommer på mange typer overflader, heriblandt fliser, facader og tage mm.
Algerne har rigtig gode vækstbetingelser i fugtige og skyggefulde områder, og da vi har masser af nedbør i Danmark, ser vi alger rigtig mange steder.
Algerne gør ofte belægningerne meget glatte og er samtidig generende for det kosmetiske udtryk.

Hvordan fjernes alger?

Alger kan fjernes på forskellige måder, nogle kræver godt med knofedt, imens andre forsvinder let.
Grønne alger fjernes ofte let, med varmt vand og børste, hvorimod lav og mos, oftest kræver en mere intens bearbejdning.
Der findes flere produkter på markedet, som kan bruges til bekæmpelse af alger. Sørg for at bruge anerkendte produkter og læs vejledningen (grundigt), så du passer på dig selv og miljøet, omkring de områder, som skal behandles.

Beskyt dine overflader

Efter en algebehandling eller på nye overflader, kan man med fordel benytte imprægnering.
Med den rette imprægnering sørger man for, at overfladen ikke suger vandet til sig og når vandet ikke trænger ind i overfladen, tørre den hurtigere, hvilket giver ringe vækstbetingelser for alger.

Algebehandling af tag

Ønsker du at taget på din ejendom, er fri for alger og anden vækst? Så kan en miljøvenlig algebehandling, ofte være løsningen.
Når taget algebehandles, bliver mos, alger og anden vækst, i løbet af kort tid nedbrudt og herefter er det så vind og vejr, som hjælper med at ”rense” taget fri, for de uønskede vækster, hvilket vil give taget et flottere og mere rent udtryk.
På taget kan du forvente at grønne alger forsvinder hurtigt, ofte indenfor 7-14 dage. Sorte alger sidder gerne længere inden de slipper, men over tid vil de forsvinde. Når det kommer til LAV og MOS, er det ikke ualmindeligt, at det kræver flere behandlinger, da de ofte har bedre fat i taget.
Ved behandling af tag, skal man forvente, at det endelige resultat kan ses efter 3-10 måneder, afhængig af tagets stand.

Hvis taget har stor grøn vækst, skal man overveje at få taget renset mekanisk i stedet. Her vaskes taget med rent vand og en speciel vaskekasse til formålet - Resultatet ses med det samme.

Hos KGS udfører vi tag rens på både tegl og beton tagsten som efterfølgende påføres en vandafvisende imprægnering.

Lad os hjælpe dig

Har du af forskellige årsager, hverken tid, lyst eller mulighed for selv at fjerne algerne, kan der tages kontakt til professionelle.
Når vi algebehandler tage, benytter vi kun godkendte produkter og opsuger overskydende væsker. For at det er muligt at suge tagrenderne rene, er det vigtigt at tagrenderne er tømt, inden behandlingen startes.
Her kan du selv lave forberedelserne inden vi kommer, ved at tømme tagrenderne eller bestille os, til også at udføre denne del.

Send os en besked

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Theme Image

Vi algebehandler

  Tage
  Beton
  Fliser
 Facader
  Træværk
  Fibercement
  Ovenlysvinduer0 – 100 m2. = Kr. 1195,-
101 – 200 m2. = Kr. 1495,-
Forhør pris ved facade.Med den rette efter behandling kan overfladen holdes flot i mange år frem.
Derfor tilbyder KGS en vedligeholdelsesaftale,
hvor vi kommer én gang årligt og behandler de afrensede områder.