Flotte og rene bygninger er mere præsentable over for kunder og forretningsforbindelser, også hvis du blot ønsker, at dit hus skal fremstå pænt og velholdt, med andre ord, hvad end du har et hus, boligblok, lagerhal, kontorbygning eller en fabrik, kommer vi og renser den.

Forud for et tilbud kommer vi altid og laver en gratis test. Hvis vi indgår en aftale, indeholder den en tidsplan for projektet, samt opstarts dato.

Når vi går i gang renser vi mekanisk overfladen via højtryk, med varmt vand. Når facaden er ren giver vi den en desinficerende algebehandling, som går i dybden og fjerner al vækst i strukturen. Efter algebehandlingen har du mulighed for at få imprægneret din facade, dette gør den bedre modstandsdygtig over for skidt og fugt, når din facade ikke suger fugt, holder den bedre på den isolerede varme og du reducer frost sprængninger.

Når du har fået renset din facade, anbefaler vi en årlig algebehandling, så undgår du begroning og algevækst. Dette er en billig måde at vedligeholde din bygning, da algebehandlingen er hurtig overstået.

Vi tilbyder service løsninger, som er tilpassede dine behov, det kunne eksempelvis være afrensning af udsatte facader årligt, løbende graffiti tjek, fjernelse af tyggegummi.

Ved erhverv er der mulighed for facaderens uden for åbnings-/arbejdstiden, det vil sige at vi har mulighed for at udføre arbejdet aften, nat og weekend, derved undgår vi sammen gener af kunder, p-områder og lign.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, vi kommer gerne ud og måler op og snakker mulighederne igennem.

Send os en besked

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Theme Image

Vi rengør og renser

  Beton
  Mursten
  Træværk
  Fibercement
  Ovenlysvinduer
  Stål inddækning
  Aluminium inddækning
  Sol skygger over vinduer

Har vi ikke nævnt din overflade, så kontakt os endelig, vi kommer gerne ud og ser på dine overflader og sammen får et overblik over mulighederne, for netop din ejendom.

Høje bygningerer er ingen hindring for os

Her benytter vi enten lift eller mandskabskran,
så stort set alle opgaver kan løses.

Kontakt os gerne, vi elsker nye udfordringer.